Επίσημος επισκευαστής φρένων Brembo
Αρχική » Επίσημος επισκευαστής φρένων Brembo

Επίσημος επισκευαστής φρένων Brembo

Το συνεργείο αυτοκινήτων του Αντώνη Ματθαίου στο Κερατσίνι, ως επίσημος επισκευαστής φρένων Brembo εξειδικεύεται στον έλεγχο και την επισκευή φρένων αυτοκινήτου. Η Brembo πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή φρένων για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας και απόδοσης συστήματα πέδησης. Η άνεση, η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και η υψηλή απόδοση έιναι και οι βασικές αξίες που διακρίνουν τα προϊόντα Brembo.

Η εταιρεία Brembo ιδρύθηκε το 1961 από τον Emilio Bombassei, τον πατέρα του σημερινού προέδρου της εταιρείας. Αρχικά ξεκίνησε ως ένα μικρό μηχανολογικό εργαστήριο αυτοκινήτων. Σύντομα, χάρη στην εμπειρία του ιδρυτή της εταιρείας στον τομέα των μηχανολογικών αυτοκινήτων, εξελίχθηκε σε έναν κολοσσό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο κώδικας δεοντολογίας, η ποιότητα, η παραγωγικότητα  και η υψηλές αποδόσεις είναι από τις βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Επισκευή φρένων Brembo Κερατσίνι

Κατανοώντας την σημασία της ποιότητας και της απόδοσης των φρένων ενός αυτοκινήτου για την προσωπικής σας ασφάλεια, το συνεργείο αυτοκινήτων μας χρησιμοποιεί τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά Brembo για την επισκευή των φρένων σας. Αξιοποιώντας τα προτερήματα και τη σύγχρονη τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας σε συστήματα πέδησης, παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεια, αξιοπιστία και μέγιστη απόδοση.

Η Brembo αποτελεί πλέον μια πολυεθνική εταιρεία με δραστηριότητα σε τρεις ηπείρους και εγκαταστάσεις σε 15 χώρες. Διαθέτει εμπορικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, όπως Γαλλία, Γερμανία Σουηδία κλπ. Η Brembo απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, εκ των οποίων περίπου 1.000 μηχανικοί και ειδικοί αυτοκινήτων που απασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη συστημάτων πέδησης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα προϊόντα της εταιρείας παρέχουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε οδηγό.

Έτσι, ως ένα από τα κορυφαία συνεργεία αυτοκινήτων στο Κερατσίνι, θα ήταν αδιανόητο να μην εκμεταλλευτούμε τα μοναδικά συστήματα πέδησης – φρένα που προσφέρει η εταιρεία Brembo. Μάλιστα, η εξειδίκευση του προσωπικού μας στην επισκευή και την αντικατάσταση συστημάτων φρένων, παρέχει σε κάθε οδηγό ένα συνδυασμό ασφάλειας και απόδοσης άνευ προηγουμένου. Για επισκευή φρένων επισκεφτείτε το συνεργείο αυτοκινήτων Ιαπωνικό κέντρο επί της οδού Λεωφ. Δημοκρατίας 138 & Παλληκαρίδη Αυξεντίου 58 στο Κερατσίνι.

Γιατί να επιλέξετε εμάς στην επισκευή των φρένων σας;

  • Πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση.
  • Επίσημος επισκευαστής φρένων Brembo.
  • Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Brembo Υψηλής ποιότητας και αντοχής.
  • Εγγύηση επισκευών αυτοκινήτου.

Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

Share on facebook
Μοίρασε το στο Facebook
Share on twitter
Μοίρασε το στο Twitter
Share on linkedin
Μοίρασε το στο Linkdin
Share on tumblr
Μοίρασε το στο Tumblr
Close Menu