Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων καινούριων τεχνολογιών
Αρχική » Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων καινούριων τεχνολογιών

Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων καινούριων τεχνολογιών

Το συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Toyota, Kia, Hyundai του Αντώνη Ματθαίου, στο Κερατσίνι, διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σας παρέχει την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Προκειμένου να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, παρακολουθούμε συνεχόμενα σεμινάρια καινούργιων τεχνολογιών και ειδικά στα αυτοκίνητα μάρκας Nissan.

Κάθε συνεργείο πρέπει να μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε επισκευή αυτοκινήτων. Προκειμένου να καταστεί αυτό εφικτό, το προσωπικό θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένο σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Σίγουρα ο εξοπλισμός ενός συνεργείου αυτοκινήτων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη παροχή υπηρεσιών επισκευής και service αυτοκινήτων. Ωστόσο εάν το προσωπικό δεν γνωρίζει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες ενός αυτοκινήτου δεν είναι δυνατόν να παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Κατανοώντας την ανάγκη ενημέρωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού, το συνεργείο μας στο Κερατσίνι μεριμνά για την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του μέσα από μια σειρά συνεχόμενων σεμιναρίων καινούριων τεχνολογιών. Ειδικά σε θέματα που αφορούν αυτοκίνητα μάρκας Nissan μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι διαθέτουμε τις καταλληλότερες γνώσεις έναντι όλων των υπολοίπων.

Γιατί παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια καινούριων τεχνολογιών;

Η συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων αποτελεί ένα βασικό παράγοντα για την επιτυχία σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει εισέλθει για τα καλά σε μια τεχνολογική πρόοδο με «έξυπνα» αυτοκίνητα άνευ προηγουμένου. Με ενσωματωμένες τεχνολογίες smartphone, Fit-to-drive τεχνολογίες που ανιχνεύουν την κούραση του οδηγού, αυτόματη οδήγηση και παρκάρισμα και πολλά άλλα.

Όλες αυτές οι τεχνολογίες, είναι λογικό να απαιτούν διαφορετικό τρόπο χειρισμού και φυσικά επισκευής σε περίπτωση μιας βλάβης. Προκειμένου λοιπόν να είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε επισκευή αυτοκινήτου, φροντίζουμε για την σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας πάνω σε όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες. Στόχος μας να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας εγγυημένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Τι είδους σεμινάρια παρακολουθούμε;

Όλα τα σεμινάρια στα οποία λαμβάνουμε συμμετοχή πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα τμήματα τεχνικής εκπαίδευσης. Απευθύνονται σε υφιστάμενους ηλεκτρολόγους και μηχανικούς αυτοκινήτων. Έχουν ως κύριο στόχο την ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα σύγχρονων τεχνολογιών αυτοκινήτων. Τα ανωτέρω σεμινάρια εκτείνονται σε όλο το εύρος επισκευής αυτοκινήτων, όπως σεμινάρια για:

  • Βασικά και περιφερικά συστήματα κινητήρα.
  • Συστήματα μετάδοσης κίνησης.
  • Συστήματα άνεσης και ασφάλειας.
  • Ηλεκτρολογία.
  • Διάγνωση και επισκευή βλαβών.

Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν και σύγχρονες λύσεις

Συμβαδίζοντας με την εξέλιξη των τεχνολογιών αυτοκινήτων, το συνεργείο Ιαπωνικό Κέντρο καταφέρνει να ξεχωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Με ένα τεράστιο πελατολόγιο τόσο στο Κερατσίνι όσο και στην υπόλοιπη Αττική, είμαστε δίπλα σας προκειμένου να παρέχουμε αξιόπιστες και κυρίως σύγχρονες λύσεις στο αυτοκίνητό σας.

Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

Share on facebook
Μοίρασε το στο Facebook
Share on twitter
Μοίρασε το στο Twitter
Share on linkedin
Μοίρασε το στο Linkdin
Share on tumblr
Μοίρασε το στο Tumblr
Close Menu