Εταιρικό Προφίλ

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Kia, Toyota, Hyundai του Αντώνη Ματθαίου, στο Κερατσίνι, θα βρείτε μια ομάδα απαρτισμένοι από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αυτοκίνητό σας.

Αρχική » Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Η πολυετή μας εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων μας παρέχει το πλεονέκτημα να μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών πάντοτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα όλων των εργασιών μας, καθώς επίσης και για την υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών μας.

Αξιοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για μια επισκευή αυτοκινήτου, καταφέρνουμε να δώσουμε νέα διάσταση στο service αυτοκινήτων.

Το service αυτοκινήτων αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση, διάρκεια ζωής και αξία του οχήματός σας. Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στο Κερατσίνι σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας και την παροχή υπηρεσιών service υψηλής ποιότητας.

σχετικά με εμάς

Που θα μας βρείτε;

Το συνεργείο μας εδρεύει στο Κερατσίνι επί της οδού Λεωφ. Δημοκρατίας 138 & Παλληκαρίδη Αυξεντίου 58 .

Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία επισκευής, καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το αυτοκίνητό σας και μάλιστα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε με το συνεργείο μας και θα αναλάβουμε την επισκευή αυτοκινήτου στο Κερατσίνι.

Τι service αυτοκινήτων αναλαμβάνουμε;

Το συνεργείο αυτοκινήτων Ιαπωνικό κέντρο αναλαμβάνει παντός τύπου service για όλα τα οχήματα Nissan, Toyota, Kia, Hyundai, ανεξαρτήτου κυβισμού. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επισκευής όπως:

  • Γενικό Service
  • Λιπαντικό Service
  • Service Ηλεκτρολογικών
  • Υγραεριοκίνηση
  • Συντήρηση Αυτοκινήτου

Όραμα και Φιλοσοφία

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό προσπαθούμε να δώσουμε τον έλεγχο στον πελάτη, ενώ ταυτόχρονα να τον απαλλάξουμε από την ανησυχία και το άγχος που επιφέρει μία βλάβη στο αυτοκίνητο.

Βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή προκειμένου να σας παρέχουμε τις γνώσεις μας πάνω στην επισκευή αυτοκινήτων. Επιπρόσθετα, με βασικό μας μέλημα το όχημά σας, σας παρέχουμε τις κατάλληλες κατευθυντήριες οδηγίες προκειμένου να διατηρήσετε την μέγιστη απόδοση και λειτουργικότητα του οχήματός σας.

Close Menu