επισκευές σασμάν
Αρχική » Επισκευές σασμάν (αυτόματα και χειροκίνητα)

Επισκευές σασμάν (αυτόματα και χειροκίνητα)

Το συνεργείο αυτοκινήτων Ιαπωνικό Κέντρο δραστηριοποιείται στις επισκευές σασμάν, τόσο αυτόματων όσο και χειροκίνητων εδώ και μια σειρά πολλών ετών. Η υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η εμπειρία και η άρτια εκπαίδευση, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε παντός τύπου επισκευές κιβωτίων ταχυτήτων με εγγύηση αποτελέσματος. Είτε αναζητάτε την επισκευή είτε μια ανακατασκευή ενός σασμάν, στο συνεργείο μας θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Επισκευή αυτόματου και χειροκίνητου σασμάν

Οι επισκευές σασμάν αποτελούν από τις σημαντικότερες μηχανολογικές επισκευές σε ένα αυτοκίνητο. Προκειμένου να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος και αντικατάσταση όλων των επιμέρους στοιχείων του κιβωτίου ταχυτήτων όπως γρανάζια, μηχανικά μέρη κλπ. Σε περίπτωση που το σασμάν του αυτοκινήτου σας φέρει σημαντική βλάβη μη δυνατόν να επισκευαστεί, τότε το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί κατόπιν συνεννόησης μαζί σας να αναλάβει μια ανακατασκευή ενός κιβωτίου ταχυτήτων και τοποθέτηση στο όχημά σας.

Το αυτόματο σασμάν πριν μερικά χρόνια ήταν ένα χαρακτηριστικό των περισσότερο των Ι.Χ Επιβατηγών αυτοκινήτων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας να επιλέγουν την χρήση του και σε μεγάλα οχήματα όπως λεωφορεία, φορτηγά κλπ. Ο λόγος φυσικά η μεγαλύτερη άνεση που παρέχουν στην οδήγηση σε δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, καλύτερη πέδηση και εξοικονόμηση καυσίμων.

Όπως όμως και ένα χειροκίνητο σασμάν, έτσι και ένα αυτόματο, με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να φθαρθεί. Ειδικότερα, τα αλληλένδετα μηχανικά μέρη του κιβωτίου ταχυτήτων μπορεί να υποστούν ζημιά λόγω της εκτεταμένης χρήσης με αποτέλεσμα να χρήζουν επισκευής. Το συνεργείο αυτοκινήτων Ιαπωνικό Κέντρο διαθέτει όλη την τεχνογνωσία προκειμένου να επισκευάσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος το σασμάν του αυτοκινήτου σας.

Επισκευές σασμάν και κόστος

Η επισκευή του σασμάν αποτελεί μια εργασία που ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει. Το υψηλό κόστος για την αντικατάσταση με ένα καινούριο κιβώτιο ταχυτήτων αρκετές φορές είναι αποτρεπτικό. Είναι λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι η αγορά ενός καινούριου σασμάν μπορεί να κοστίσει περίπου όσο ένας καινούριος κινητήρας.

Φυσικά το κόστος είναι αρκετά μεγάλο κάτι που οδηγεί τους περισσότερους πελάτες μας στην ανάγκη για επισκευή του δικού τους σασμάν ή αγοράς ενός ανακατασκευασμένου.

Στο Ιαπωνικό κέντρο προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές για τις εργασίες επισκευής σασμάν προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι γίνεται εάν το σασμάν έχει σημαντική ζημιά;

Οι επισκευές σασμάν όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν είναι πάντοτε εφικτές. Εάν το κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας έχει υποστεί σημαντική ζημιά, τότε πιθανόν να μην συμφέρει μια επισκευή του, τόσο από θέμα κόστους όσο και από εγγύηση για την καλή του λειτουργία μελλοντικά. Τι γίνεται στις περιπτώσεις αυτές; Όπως προαναφέραμε η αγορά ενός καινούριου σασμάν αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αλλά ταυτόχρονα και με το υψηλότερο κόστος.

Έτσι έχουμε παρατηρήσει αρκετούς πελάτες μας να θέλουν να στραφούν στην αγορά ενός μεταχειρισμένου σασμάν. Ωστόσο, μια άλλη επιλογή η οποία παρέχει μεγαλύτερη εγγύηση για την λειτουργικότητα και την διάρκεια ζωής είναι η αγορά ενός ανακατασκευασμένου σασμάν. Τι είναι προτιμότερο, να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο σασμάν για το οποίο δεν γνωρίζετε πόσο χιλιόμετρα έχει κάνει, τις συνθήκες οδήγησης κλπ; Ή να αγοράσετε ένα σασμάν το οποίο έχει ανακατασκευάσει το έμπειρο προσωπικό μας και για το οποίο σας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας;

Εάν έχετε διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας προκειμένου να βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς, με εγγύηση αποτελέσματος και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

Share on facebook
Μοίρασε το στο Facebook
Share on twitter
Μοίρασε το στο Twitter
Share on linkedin
Μοίρασε το στο Linkdin
Share on tumblr
Μοίρασε το στο Tumblr
Close Menu